FÖRBÄTTRA VARJE STEG

ATT GÖRA VARJE STEG BÄTTRE ÄN VÅRT FÖRRA.

I 150 år har vårt engagemang och ansvar för vårt samhälle varit oförändrat.

Skillnaden är att vår gemenskap nu når de mest avlägsna destinationerna på jordklotet.

Blundstone har som målsättning att alltid ha den högsta standarden. För ett ansvarsfullt företag är det en resa som aldrig tar slut.

Vi kommer att uppnå detta genom att sträva efter ständiga förbättringar. Genom att gå längre än alla relevanta lagar och standarder. Genom att vara ärliga och öppna. Genom att ta ansvar för oss själva och för dem som ingår i vår värdekedja. Och genom att se till att våra medarbetare gör det rätta för vårt varumärke, våra produkter och vår planet.

Vi är stolta över att lansera vårt Every Step
Better-program som sammanfattar vårt engagemang för etisk och ansvarsfull företagsledning, eller som vi säger, att helt enkelt göra det rätta.

Du kan hålla oss ansvariga...

genom att mäta oss mot vår Blundstones uppförandekod (finns här) , där vi sätter de minimistandarder och förväntningar som vi och våra partners arbetar tillsammans för att uppnå och överträffa. Det handlar om att öka välfärden för våra anställda, ansvarsfull och effektiv resursanvändning och att minska vårt fotavtryck på planeten.

Våra viktigaste samarbetspartners inkluderar skotillverkare av Blundstone, läderleverantörer och Blundstone-distributörer.

Med varje steg vi tar frågar vi oss själva, är detta rätt riktning för vår produkt, våra människor och vår planet?

Vi inser att vår resa som ett ansvarsfullt varumärke fortsätter. Men vi är fast beslutna att göra varje steg bättre än vårt förra.

Vår planet →

Med blicken på framtiden strävar vi efter att minimera vår miljöpåverkan genom proaktiv förvaltning och partneruppmuntran.

Vårt folk →

Ett företag är bara så bra som det behandlar sina människor. I 150 år har Blundstone stoltserat med positiva anställningsmetoder.

Vår produkt →

Vi är stolta över kvaliteten på materialen och den skicklighet som krävs för att tillverka våra boots. Robust, hållbar och designad för att hålla.

Vår framtid →

Vi är fast beslutna att proaktivt hantera och minska vår miljöpåverkan idag och för framtida generationer.