ET SKRIDT BEDRE

VI VIL GØRE HVERT SKRIDT BEDRE END VORES SIDSTE

I 150 år har vores engagement og ansvar for vores samfund været uændret.

Forskellen er, at vores samfund nu når de fjerneste steder på kloden.

Blundstone holder sig til den højeste standard. Som en ansvarlig virksomhed er det en rejse, der aldrig vil ende.

Det vil vi opnå ved at stræbe efter konstant forbedring. Ved at gå ud over alle relevante love og standarder. Ved at være ærlig og åben. Gennem ansvarlighed for os selv og dem i vores værdikæde. Og ved at sikre, at vores folk gør det rigtige ved vores brand,
vores produkter og planeten.

Vi er stolte af at lancere vores Every Step Better-program, der indkapsler vores forpligtelse til etisk og ansvarlig virksomhedsledelse, eller som vi siger, simpelthen at gøre det rigtige.

Du kan hålla oss ansvariga...

genom att mäta oss mot vår Blundstones uppförandekod (finns här) , där vi sätter de minimistandarder och förväntningar som vi och våra partners arbetar tillsammans för att uppnå och överträffa. Det handlar om att öka välfärden för våra anställda, ansvarsfull och effektiv resursanvändning och att minska vårt fotavtryck på planeten.

Våra viktigaste samarbetspartners inkluderar skotillverkare av Blundstone, läderleverantörer och Blundstone-distributörer.

Med varje steg vi tar frågar vi oss själva, är detta rätt riktning för vår produkt, våra människor och vår planet?

Vi inser att vår resa som ett ansvarsfullt varumärke fortsätter. Men vi är fast beslutna att göra varje steg bättre än vårt förra.

Vår planet →

Med blicken på framtiden strävar vi efter att minimera vår miljöpåverkan genom proaktiv förvaltning och partneruppmuntran.

Vårt folk →

Ett företag är bara så bra som det behandlar sina människor. I 150 år har Blundstone stoltserat med positiva anställningsmetoder.

Vår produkt →

Vi är stolta över kvaliteten på materialen och den skicklighet som krävs för att tillverka våra boots. Robust, hållbar och designad för att hålla.

Vår framtid →

Vi är fast beslutna att proaktivt hantera och minska vår miljöpåverkan idag och för framtida generationer.