VORES FREMTID

BEDRE FOR HVERT SKRIDT

Du vil ikke se os stå stille, når det kommer til vores fremtid.

Vi vil fortsætte med at ændre målsætningerne - blive mere ambitiøse, anvende den allernyeste teknologi og materialeforbedringer, og altid være et skridt foran.

Så hold øje med os. I mellemtiden er dette de områder, som Blundstone fokuserer på, undersøger og overvejer.

Återvunnet och återanvändbart

Bygg på våra nuvarande ansträngningar för att utvärdera andra komponenter, material och försäljningsställen som kan övergå till återvinningsbara alternativ.

Hållbar förpackning

Att byta förpackningar för saker som sulor, strumpor och tillbehör till 100 % återvunnet material och arbeta för att ta bort engångsplast från alla förpackningar

Minimera produktpåverkan

Vi arbetar för att använda de mest miljövänliga materialen som är lämpliga för funktion och ändamål, med början på de komponenter vi använder för att tillverka våra överdelar.

Etiskt och transparent beteende

100 % av våra första leverantörer och distributörer har åtagit sig att följa vår uppförandekod. Detta dokument är nu en viktig del av alla våra avtal med nuvarande och framtida partners. Se vår uppförandekod.

Minimera avfall

Vi arbetar aktivt med garverier och globala partners för att säkerställa att vi har tillgång till de modernaste produktionsmetoderna och för att identifiera och implementera bästa praxis avfallsminimeringsstrategier.

Användning av hållbara material

Transparensen i våra läderkällor kommer att fortsätta att vara ett viktigt fokusområde.

Allt läder anses vara ett förnybart material. Blundstone hämtar 95 % av vårt läder från hållbart certifierade garverier.